درب بیمارستانی

 

انواع درب بیمارستانی

درب های بیمارستانی انواع و اقسام زیادی دارند که در ادامه به برخی از مهم ترین آن ها اشاره کرده ایم. با ما همراه باشید.

درب های لولایی اتوماتیک بیمارستانی

این درب ها غالب مواقع در شکل های تک لنگه و دو لنگه تولید و عرضه می شوند. البته نوع غیر اتوماتیک آن ها نیز وجود دارد که به شکل دو طرفه باز می شوند و باید با فشار دست آن ها را باز کنید. بیشتر مواقع جنس این درب ها از ورق گالوانیزه و استیل است که به شدت مقاوم هستند. ورق استیل را در بخش میانی درب میگذارند تا هم ضربه گیر باشد و هم این که از آسیب دیدن آن پیشگیری کند.

گاهی مواقع ممکن است که رفت و آمد از این درب بیمارستانی زیاد باشد. به این ترتیب می توانید موتور و دیگر وسایل الکترونیک برای درب های لولایی نصب کنید. در نهایت می توانید که با استفاده از یک سیستم کنترل مرکزی، ورود و خروج ها را کنترل کرده و درب اتوماتیک را از داخل یا بیرون باز و بسته کنید. باید بدانید که رنگ درب های بیمارستانی استاندارد خاصی دارند که درب لولایی اتوماتیک نیز از این قاعده مستثنی نیست.

درب لولایی ضد اشعه

این در را هم می توان در دو نوع یک لنگه و دو لنگه تهیه کرد. همان طور که از نامش نیز پیداست این در برای جاهایی از بیمارستان به کار میرود که با اشعه های مضر سر و کار دارند. داخل ساختار این در یک لایه ی سرب قرار دارد که ضخامت آن را سفارش دهنده تعیین می کند. هم چنین پنجره ای دارد که ضد تشعشع است. دقت داشته باشید که درب لولایی ضد تشعشع شما حتما ایمن باشد و استانداردهای لازم را کسب کرده باشد. به این ترتیب می توانید آسوده خاطر باشید که اشعه های مضر به بیرون از اتاق های مربوطه منتشر نمی شود. بیشتر مواقع از این درب ها در بخش های مربوط به رادیوتراپی و رادیولوژی بیمارستان ها استفاده می شود.

درب لولایی ICU

حتما شما هم درب های این بخش از بیمارستان را دیده اید. این درب ها معمولا برای اتاق هایی به کار می رود که عرض ورودی کمی دارند و در عین استفاده ی زیادی از آن ها می شود. این درب ها مجهز به نوعی سنسور هستند که به حرکت حساس هستند یا این که می تواند باز و بسته شدن آن ها را با استفاده از ریموت کنترل، انجام داد. به این ترتیب اگر کاری اورژانسی و فوری در اتاق ICU پیش آمد، بتوان سریعا به آن بخش از بیمارستان دسترسی داشت.

درب کشویی اتوماتیک بیمارستان

این درب ها از جنس شیشه های مقاومتی مثل سکوریت ساخته می شوند. البته در ساختار ان ها از استیل یا گالوانیزه نیز استفاده می شود. چهارچوب این درب ها نیز ضد زنگ است و خلاصه این که تمامی استانداردهای لازم را برای آن ها اجرا می کنند. بیشتر مواقع از این درب های کشویی اتوماتیک برای اتاق های ایزوله ی بیمارستان یا اتاق عمل استفاده می شود.

کشویی

بیمارستان‌ها قبل از هر چیزی باید مکانی ایمن و راحت برای بیماران باشند. به همین خاطر است که ضروری است تا نکات زیادی را در ساخت و طراحی آنجا رعایت کرد. یکی از اصلی‌ترین نکات مربوط به درب‌های ورود و خروج بیمارستان و درب‌های داخلی سازه است.

استاندارهایی وجود دارد که هر بیمارستان سازی باید آن‌ها را رعایت کند. اول از هر چیزی باید در بیمارستان ضد حریق باشد. اما صرف‌نظر از ضد حریق بودن درب، بهتر است که این درب‌های بیمارستانی خصوصیات دیگری نیز داشته باشند.

در ادامه به یکی از بهترین انواع درب بیمارستانی که همان درب بادبزنی است، اشاره‌کرده‌ایم. اگر قصد خرید این نوع درب‌ها را دارید، بهتر است ادامه‌ی این مطلب را از دست ندهید.

 

درب بادبزنی بیمارستانی

حتماً شما هم دیده‌اید که درب برخی از ساختمان‌ها به‌صورت بادبزنی، باز و بسته می‌شود. به این معنی که می‌توان از دو طرف آن را باز کرد و با کوچک‌ترین فشاری نیز باز می‌شوند. این‌گونه درب‌های بیمارستانی، درب بادبزنی نامیده می‌شوند.

اما چرا از این درب‌ها استفاده می‌شود؟ در پاسخ باید بگوییم که طراحی این‌گونه درب‌ها به‌صورتی است که به‌راحتی بازشوند. به‌این‌ترتیب حتی بیمارانی که توان زیادی ندارند نیز می‌توانند به‌راحتی این‌گونه درب‌ها را باز و بسته کنند.

از طرفی دیگر، به دلیل تردد زیاد در بیمارستان‌ها، استفاده از درب‌های بادبزنی کاملاً منطقی به نظر می‌آید.

 

مشخصات درب بیمارستانی

اول از هر چیز باید ضد حریق باشند. در ابتدای متن و دیگر مقالات در مورد اهمیت ضد حریق بودن درب بیمارستانی صحبت کرده‌ایم.

هم‌چنین باید ضدضربه باشند. یادتان نرود که بیمارستان محل تردد ده ها برانکارد و ویلچر است و طبیعی خواهد بود اگر چندین بار در روز، این وسایل به درب برخورد کنند. بنابراین نباید به‌سادگی دچار آسیب و خرابی شود.

بیمارستان‌های فضایی پاکیزه و عاری از میکروب هستند. به همین خاطر باید دربهای بیمارستانی حاوی مواد آنتی باکتری باشد. معمولاً در ساخت در بیمارستانی به چنین نکاتی نیز دقت می‌شود.

اگر یک‌بار هم در زندگی‌تان، به بیمارستان رفته باشید می‌دانید که شست و شوی آنجا چقدر حیاتی و مهم است و تقریباً هرروز باید نظافت راهروها و درب‌ها صورت بگیرد. به همین خاطر است که توصیه می‌شود، جنس در بیمارستانی ضد آب باشد تا در اثر شست و شوی زیاد دچار خرابی نشود.

گاهی وقت‌ها این درب‌ها لازم است که به شیشه نیز مجهز باشند تا بیمار یا همراه بتواند طرف دیگر اتاق را ببیند. معمولاً وجود چنین درب‌هایی در بخش‌های بستری بیمارستان‌ها توصیه می‌شود. بنابراین نوع درب نیز با توجه به این‌که در کدام نقطه از بیمارستان، از آن استفاده می‌کنید، حائز اهمیت خواهد بود.

قیمت درب بیمارستانی

خیلی مهم است که از این درب در کجای بیمارستان استفاده می‌کنید. هم‌چنین سایز و ابعاد درب نیز مطرح است. اما به‌طورکلی، یک درب ساده ضد حریق بیمارستانی با ابعاد استاندارد از رقم‌هایی حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان آغاز می‌شود.

درنهایت این‌که وب‌سایت شباک که امیدوار است که اطلاعات مفیدی در این زمینه، در اختیارتان قرار داده باشد.

خرید درب بیمارستانی

برای خرید و استعلام قیمت به سایت مراجعه کنید.