درب ها بسته به این که در چه قسمتی از خانه استفاده شوند، ممکن است که ویژگی های متفاوتی داشته باشند. برخی مواقع مهم ترین چیزی که در یک درب باید وجود داشته باشد، ایمنی و امنیت است. در موارد دیگر لازم است که درب خریداری شده، دارای بیشترین میزان از عایق سازی صوتی باشد.

در برخی موارد به خصوص نیز لازم است که درب ضد آب باشد. در این مقاله ی جامع و کامل می خواهیم در مورد همین موضوع صحبت کنیم و بگوییم که درب های ضد آب چه کارکردی می توانند داشته باشند و بیشتر مواقع در چه بخش هایی از یک سازه استفاده می شوند. در صورتی که این مطلب برایتان جذاب است، توصیه می کنیم حتما تا انتها آن را مطالعه کنید.

انواع درب

درب ضد آب چیست؟

اولین سوالی که ممکن است برایتان پیش بیاید این است که درب ضد آب چیست؟ همان طور که از نامش هم واضح و مشخص است، این گونه درب ها، دارای خصوصیات و ویژگی هایی هستند که اجازه ی نفوذ آب و رطوبت را نخواهند داد و به همین دلیل می توان برای محیط های مرطوب از آنها استفاده کرد.

درب های ضد آب در جاهای مختلفی مثل سرویس های بهداشتی، حمام، استخرها، سونا و آزمایشگاه های به خصوص استفاده می شوند. درب های ضد آب اگر از کیفیت مناسبی برخوردار باشند، طول عمر بالایی نیز دارند و می توان تا سال ها از آن ها استفاده کرد.

هم چنین باید اشاره کنیم که این درب ها از روکش ها و متریال مختلفی برای ضد آب کردن خود استفاده می کنند که در یک بحث جداگانه به آن خواهیم پرداخت.

درب های ضد آب مقاومت خیلی خوبی در برابر رطوبت دارند اما ممکن است به هر حال دچار آسیب و خرابی شوند. به همین دلیل است که همواره توصیه می کنیم به سراغ محصولات با کیفیت و مرغوبیت بروید که طول عمر بیشتری دارند.
در ادامه به انواع درب های ضد آب اشاره کرده ایم. با ما همراه باشید.

انواع درب ضد آب

درب های ضد آب تنوع بسیار زیادی دارند. در حقیقت هر چه تکنولوژی و علم پیشرفت کرده است؛ این محصول نیز ارتقاء پیدا کرده و مدام از محصولات بهتری برای ساخت این درب های ضد آب استفاده می شود. ممکن است متریال مختلفی در ساخت درب ضد آب به کار برود که هر یک از این متریال، ویژگی های منحصر به فردی به خود درب می دهند. اما اگر بخواهیم چند تا از رایج ترین درب های ضد آب که محبوبیت زیادی هم در بازار دارند را نام ببریم، باید به درب ضد آب ABS، درب ضد آب پلی وود و درب ضد آب GRP اشاره کنیم.

ممکن است که این درب ها را در هر جایی استفاده کنید. حتی گاهی پیش می آید که از درب های ضد آب به عنوان درب اتاق خواب نیز استفاده می شود. این اتفاق به خصوص در مناطق مرطوب مثل شمال کشور رایج است.

اما اجازه بدهید از اولی ترین انواع درب های ضد آب شروع کرده و سپس به درب های پیشرفته تر برسیم. با ما همراه باشید.

درب ضد آب آلومینیومی

در گذشته یکی از اصلی ترین درب هایی که برای سرویس های بهداشتی و حمام و کلا هرگونه محیط مرطوبی استفاده می شد، درب های آلومینیومی بود. این درب ها به خاطر خواص خود مثل سبک بودن، ضد آب بودن و …در این محیط ها استفاده میشوند اما با گذشت زمان دچار آسیب های زیادی مثل خوردگی، تغییر رنگ و …می شدند.

امروزه کمتر جایی از درب های آلومینیومی به عنوان درب ضد آب استفاده می کند چرا که محصولات با کیفیت و بهتر دیگری به بازار عرضه شده اند که کارایی خیلی بیشتری دارند. درب های آلومینیومی کم کم از محیط خانه ها دور شد و امروزه به عنوان درب سرویس های بهداشتی سر راهی، درب کانکس و…استفاده می شود. به طور کلی درب های آلومینیومی به طور موقت به کار می روند.

درب ضد آب ABS

یکی از اصلی ترین نکاتی که در مورد این نوع درب های ضد آب باید بدانید این است که ABS نوعی روکش است که روی درب های خام کشیده می شود. در واقع ابتدا درب مورد نظر را به رزین آغشته می کنند و سپس این روکش را روی آن می کشند تا آن را ضد آب سازند. ممکن است که ضخامت و ابعاد ورق های ABS متفاوت باشد اما غالب مواقع ضخامت آن ها بسیار کم و در حد 2 میلی متر است. خود این روکش ها نیز، جنس مغزی داخلی شان از MDF است و روکش روی آن پلاستیک می باشد.

باید بدانید که روکش ABS در شرایط ویژه ای ساخته می شود. در واقع abs نوعی پلیمر نفتی است که در دمای 200 درجه سانتی گراد تولید می شود. به همین دلیل مقاومت خیلی زیادی دارند و در صنایع مختلف دیگر مثل صنعت اتومبیل سازی نیز به کار می آید.

یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت درب های ضد آب ABS این است که قیمت پایین تری نسبت به دیگر درب های ضد آب( به جز آلومینیومی) دارند. هم چنین می توان به سادگی این درب ها را به دلخواه خود رنگ زد و به همین دلیل تنوع آن بالاتر می رود. گرچه این درب ضد آب مزیت های خیلی زیادی دارد اما شاید یکی از بهترین مزیت های آن این است که امکان رشد و نمو حشرات و موریانه در آن وجود ندارد. هم چنین قارچ ها و کپک ها نیز روی آن نمی توانند رشد کنند و به همین دلیل بهترین گزینه برای استفاده در محیط های مرطوب است.

می توان از درب های ضد آب abs به عنوان درب واحد، ورودی لابی، سرویس های بهداشتی و حمام و…استفاده کرد.

دربهای داخلی

خصوصیات درب abs

درب های ضد آب abs مثل هر محصول دیگری مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه به صورت گزینه ای به آن ها اشاره می کنیم:

مزایای درب abs

اولین مزیت این گونه درب ها این است که در برابر رطوبت می توانند مقاومت خوبی از خود نشان بدهند.

سبک هستند و خیلی ساده و راحت نصب شده و روی چارچوب سوار می شوند. به همین دلیل حمل و جا به جایی آن ها نیز بدون مشکل خواهد بود.

درب های abs همان طور که اشاره کردیم در برابر نفوذ حشرات، موریانه ها، قارچ و کپک مقاوم است.

درب های Abs دارای مقاومت بالا در برابر حرارت و سرما هستند و به سادگی دچار آسیب نمی شوند.

هم چنین عایق صوتی به حساب می آیند.

معایب درب های abs

درب های ضد آب abs تنوع کمی دارند و تمام آن ها به یک شکل ساخته می شوند. به همین دلیل نمی توان در هر دکوراسیونی از آنها استفاده کرد. به خصوص این که روکش آن از جنس خاصی است که به سادگی با دیگر اجزای محیط تطابق و هارمونی پیدا نمی کند

وند ساخت روکش درب abs زمان بر است و به همین دلیل همواره ساخت آن به صرفه نخواهد بود.

یکی دیگر از بزرگ ترین معایب این درب های ضد آب این است که گاها بعد از مدتی، روکش درب چسبندگی خود را از دست می دهد و از سطح آن جدا می شود که طبیعتا کارکرد درب را به طور کلی از بین می برد.

درب ضد آب GRP

حتما تا به حال نام فایبرگلاس را شنیده اید و می دانید که این محصول از نفت و پشم شیشه ساخته شده است. درب های ضد آب GRP نیز از جنس فایبرگلاس می باشند. این نوع درب، در قیاس با دیگر درب های ضد آب موجود در بازار، گران تر است چرا که کیفیت خیلی بالاتری دارد.

در واقع هنگامی که از فایبرگلاس در ساخت درب ضد آب استفاده می شود، امکان نفوذ و جذب رطوبت خیلی پایین می آید و لایه های مختلف درب از گزند آب و رطوبت در امان می مانند.

یکی دیگر از خصوصیات منحصر به فرد درب های GRP این است که در برابر حرارت و آتش سوزی نیز مقاومت خیلی زیادی از خود نشان می دهند و به سادگی نمی سوزند. اگر می خواهید در یک محیط پاکیزه مثل اتاق ICU بیمارستان از درب استفاده کنید، توصیه می کنیم به سراغ این درب ها بروید. درب های ضد آب GRP بهترین گزینه برای استفاده در محیط هایی هستند که نیاز مداوم به شستن و ضدعفونی وجود دارد.

درب های pvc

یکی دیگر از درب های ضد آب معروف و رایج در بازار، درب های پی وی سی است. این درب ها همان طور که از نامشان نیز پیداست از ماده ای به نام pvc ساخته می شوند که خواص ضد رطوبت دارد. این درب ها مزایای زیادی دارند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده ایم.

مزایای درب ضد آب پی وی سی

یکی از بهترین مزیت های درب های ضد آب پی وی سی، علاوه بر جلوگیری از نفوذ آب، این است که عایق انرژی نیز هستند و به همین خاطر برای مطبوع نگه داشتن هوا در فصول مختلف سال، بسیار کاربردی می باشند.

درب های پی وی سی را خیلی ساده و راحت می توان تعمیر کرد چرا که قیمت ارزان و پایینی دارند.

شست و شو و تمیز کردن این گونه درب ها نیز بسیار راحت استک کافیست با یک دستمال خیس آن ها را پاک کنید.

دربهای داخلی شباک

معایب درب های ضد آب پی وی سی

مثل هر محصول دیگری، ممکن است که درب های پی وی سی دارای ایرادات و معایبی نیز باشند که در ادامه به آنها می پردازیم:

اصلی ترین ایراد درب های پی وی سی این است که از ماده ای در ساختار خود استفاده می کند که برای سلامت بدن انسان خطرناک است. این ماده ی شیمیایی که با نام فاتالاتس شناخته می شود و در ساخت درب PVC به کار می رود، برای کلیه و کبد مضر است. از طرفی دیگر نمی توان از این ماده در ساخت درب پی وی سی استفاده نکرد چرا که باعث ماندگاری و مقاومت آن می شود. هم چنین انعطاف پذیری درب را نیز افزایش می دهد.

البته ناگفته نماند که علاوه بر این ماده ی شیمیایی، از سرب و کادمیوم و دیگر عناصر و ترکیبات خطرناک سمی نیز استفاده می شود تا این محصول در نهایت ساخته شود.

دانشمندان و سازندگان در تلاش هستند که مواد بهتر و بی خطرترین را برای ساخت این درب به کار بگیرند.

هم چنین باید اشاره کنیم که درب های ضد آب پی وی سی، قابل بازیافت نیستند و از این جنبه، ضررهای زیادی می توانند به محیط زیست وارد کنند و به همین دلیل استفاده از این نوع درب های ضد آب، چندان مورد توجه قرار نمی گیرد.

درب های زیاد دیگری در بازار وجود دارند که می توانند جایگزین های خیلی بهتری نسبت به این نوع درب ضد آب باشند.

درب های upvc

یکی دیگر از درب های بسیار رایج ضد آب که در بازار موجود است درب های یو پی وی سی است که در واقع همان سخت شده ی ماده pvc می باشد. به همین دلیل است که مقاومت و استحکام بسیار خوبی دارد و به سختی می توان آسیبی به آن وارد کرد. همچنین در برابر رطوبت مقاومت بی نظیری از خود نشان می دهد.

مزیت های درب های یو پی وی سی

در وهله ی اول که باید بگوییم اصلی ترین مزیت درب های یو پی وی سی این است که مقاومت خوبی در برابر رطوبت و آب دارند.

همچنین به خاطر مقاومتشان در برابر حرارت، به عنوان پروفیل پنجره ها نیز به کار می روند.

سبک هستند و به همین دلیل، نصب آن ها ساده و راحت است.

درب upvc بازیافت پذیر است و به همین خاطر می توان آن ها را محصولاتی طرفدار محیط زیست به حساب آورد.

بهترین جا برای استفاده از درب های upvc به عنوان درب سرویس بهداشتی است. البته باز هم می گوییم که برای مصارف جدی تر و سنگین تر بهتر است به سراغ درب های گران قیمت تری مثل درب فایبرگلاس بروید که مقاومت بیشتری در برابر رطوبت دارند.

درب ضد آب پلی وود

اگر در بازار درب های ساختمانی جست و جویی کوتاه انجام دهید به سادگی می توانید درب های پلی وود را نیز پیدا کنید. این درب ها که با نام تخته سه لا نیز شناخته می شوند از تلفیق و به هم چسبانده شدن چند ورق چوبی ساخته می شوند. نکته حائز اهمیت این است که روند قرار دادن این ورق های چوبی به شکل تار و پود است تا روند پرس و یکپارچگی به بهترین شکل ممکن صورت بگیرد.

اگر به دنبال محصولی مناسب و مفید برای سرویس بهداشتی یا حمام خود می گردید می توانید با خیالی آسوده، درب ضد آب پلی وود را امتحان کنید. این گونه درب ها به شکلی ساخته شده اند که حتی اگر آن ها را در استخری پر از آب نیز پرتاب کنید، باز هم دچار رطوبت زدگی نخواهند شد.

علاوه بر این زیبایی خیلی خاصی دارند و نسبت به درب های پی وی سی یا حتی abs بیشتر به چشم می آیند و شیک تر هستند.

امروزه خیلی از ساختمان های مدرن برای درب های سرویس بهداشتی و حمام های خود از این نوع درب های پلی وود استفاده می کنند چرا که متریال به کار رفته در آن ها، کاملا ضد آب است و امکان نفوذ وجود ندارد.

نکته اینجاست که برای چسباندن ورق های چوبی پلی وود از چسب فنول استفاده می شود که خود خواص ضد آب نیز دارد. هر چقدر که این چسب غلیظ تر باشد، کیفیت درب ضد آب پلای وود نیز بیشتر خواهد بود. هم چنین پرس کردن این ورق های چوبی به هم توسط دستگاه صورت می گیرد، هر چقدر که میزان فشار این دستگاه بیشتر باشد، یکپارچگی درب بیشتر خواهد شد و طبیعتا کیفیت بالاتری نیز پیدا می کند.

البته این میزان فشار به لایه های تخته پلای وود نیز بستگی دارد. مثلا برای ساخت یک تخته 5 لایه، طبیعتا به فشار کمتری نسبت به تخته 12 لایه نیاز دارید.

درب داخلی 1

مزایای درب پلی وود

اولین و بزرگترین مزیت این درب ها این است که ضد آب می باشند و به همین دلیل می توان از آن ها در جاهای مختلفی مثل سرویس های بهداشتی و حمام استفاده کرد.

عایق سازی آن ها در برابر حرارت و سرما بسیار خوب و قابل توجه است.

هم چنین عایق صوتی نیز محسوب می شوند.

بسته به چوب به کار رفته در لایه های این محصول، ممکن است در نهایی تا حدی در برابر آتش و حریق نیز مقاومت از خود نشان دهد.

همانطور که اشاره کردیم درب پلی وود از چندین لایه ورق چوبی ساخته شده است. تعدد این ورق های چوبی باعث شده که مقاومت و استحکام این درب ها در برابر ضربه و آسیب بیشتر باشد.

در نهایت این که باید اشاره کنیم که درب های پلای وود کاملا با شرایط محیط زیست تطابق و هماهنگی دارند. می توان این درب ها را بازیافت کرد چرا که ماده ی اصلی به کار رفته در آن ها، چوب است.

معایب درب پلی وود

درب های پلای وود نیز مانند هر محصول دیگری دارای عیب و ایراداتی هستند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده ایم:

بزرگترین ایراد این محصول این است که گران قیمت می باشد. متریال به کار رفته در این درب ضد آب گران هستند و طبیعتا قیمت خود درب نیز بالا می رود. به همین دلیل شاید به صرفه نباشد که در میزان انبوه از آن استفاده شود. البته باید متذکر شویم که این قیمت بالا، متضمن کیفیت نیز هست.

یکی از نکات ضروری در تولید و آماده سازی درب های ضد آب پلای وود این است که حتما باید لبه ی آن ها را روکش کرد. البته این کار باعث زیباتر شدن این محصول می شود اما در نهایت ممکن است از دیدگاه برخی از افراد، عیب و ایراد به حساب بیاید.

یکی دیگر از نکات مهم در مورد درب های پلای وود این است که به هنگام ساخت آن، از ورق های نازک استفاده نکنید. چرا که این ورق ها مقاومت چندان زیادی در برابر ضربه و آسیب ندارند و به سادگی خراب می شوند. جهت خرید درب پلی وود ضد آب نیز حتما به سراغ محصولاتی بروید که از کیفیت برند و اعتبار آن اطمینان دارید.

چند نکته ی مهم در مورد درب ضد آب پلای وود:

اولین و مهمترین چیزی که در مورد درب ضد آب پلای وود باید بدانید این است که در روند ساخت آن از فرمالدئید استفاده می شود ک نوعی ماده ی شیمیایی است. در واقع اگر بخواهیم به طور واضح تر راجع به این محصول صحبت کنیم باید بگوییم که نوعی گاز بی رنگ است که بوی تندی دارد. حتما متوجه شده اید که یک درخت زمانی که می سوزد یا فاسد می شود چه بویی از خود ساطع می کند. این بو در اثر گاز فرمالدئید می باشد.

از این ماده در ساخت محصولات مختلفی مثل چسب، کاغذ دیواری و البته درب ضد آب پلای وود استفاده می شود.

اما تمام این نکات را ذکر کردیم که بگوییم این گاز توسط سازمان بهداشت جهانی جزو گازهای سرطان زا قرار داده شده است و قرار گیری زیاد در معرض آن می تواند خطرناک باشد.

اما آیا استفاده از فرمالدهید در درب چوبی پلی وود نیز خطرناک است؟

اولین و مهمترین نکته اینجاست که بدانید این گاز بعد از اتمام ساخت درب شروع به انتشار و آزاد شدن می کند اما بعد از مدتی میزان آن خیلی کم می شود و دیگر جای نگرانی نخواهد داشت.

هم چنین همان طور که در بالای همین متن اشاره کردیم در ساخت درب پلی وود ضد آب از فنول استفاده می شود که همین ماده میزان تولید گاز فرمالدئید را تا حد خیلی زیادی کاهش می دهد و خطر را کم می کند.

بنابراین از زمانی که این درب های پلای وود در کارخانه ها و تولیدی ها ساخته می شود تا زمانی که در خانه به دست شما برسد، بیشتر گاز آن آزاد شده است و چیز زیادی از آن باقی نمی ماند. این مقدار باقی مانده نیز در حدی نخواهد بود که بخواهد خطری برای ساکنین ایجاد کند.

بنابراین می توانید با خیالی آسوده از درب های ضد آب پلای وود استفاده کنید و نگران خطرات آن نیز نباشید.

در واقع میزان گاز فرمالدئید موجود در این محصول به قدری پایین است که سازمان های مربوطه، اصلا درب های پلای وود را جزو محصولات خطرناک برای سلامتی انسان به حساب نیاورده اند و جای نگرانی نخواهد بود.

به همین دلیل شاید بتوان چنین عنوان کرد که صرف نظر از قیمت گران آن، می توان این درب های ضد آب را یکی از بهترین محصولات ضد آب به حساب آورد.

در آخر باید ذکر کنیم که درب های پلای وود، از هر چه نگذریم زیبایی فوق العاده ای دارند. به خصوص این که امروزه استفاده از درب های شیک و زیبا از اصول اولیه طراحی داخلی منزل به حساب می آید و نباید آن ها را دست کم گرفت.

در ضمن درب های پلای وود می توانند به خوبی با دیگر درب های داخلی منزل ست شوند و بر شیک بودن محیط بیافزایند.

در ضمن نباید فراموش کرد که درب های ضد آب پلای وود در قیاس با دیگر درب های ضد آب معایب کمتری دارند و با خیال آسوده تری می توان از آن ها استفاده کرد.

قیمت درب ضد آب پلای وود

قیمت یک محصول ممکن است به فاکتورهای زیادی بستگی داشته باشد. مثلا برند سازنده ی درب ضد آب می تواند تاثیر زیادی در قیمت آن داشته باشد. یا این که از چه متریالی برای ساخت آن بهره مند شده باشد. به هر حال هر چقدر که این متریال با کیفیت تر باشند، احتمالا قیمت محصول نیز بالاتر خواهد رفت.

به طور کلی درب های ضد آب پلای وود قیمت بالاتری در قیاس با دیگر درب های ضد آب دارند چرا که مدرن تر و با کیفیت تر می باشند. از ما به طور کلی بسته به سایز و ابعاد، قیمت یک درب پلی وود در حال حاضر بین 600 هزار تومان الی 2500 هزار تومان است.

در واقع هر چقدر که جزئیات درب ضد آب پلای وود بیشتر باشد، احتمالا قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود. هم چنین برخی از درب های ضد آب فقط از سمت داخل سرویس بهداشتی، از رویه ی پلای وود استفاده می کنند. اما توصیه می کنیم که هر دو طرف درب ضد آب را پلای وود کار کنید تا مقاومت و زیبایی آن بیشتر شود.

شما می توانید جهت کسب اطلاع از قیمت درب های ضد آب از وب سایت شباک صنعت بازدید کنید. این وب سایت با سال ها سابقه در زمینه تولید و فروش انواع درب های ساختمانی می تواند بهترین مرجع شما برای خرید درب های ضد آب باشد. هم چنین قیمتی که در این وب سایت ارائه می شود، کاملا به صرفه و مناسب است.

در ضمن خدمات پس از فروش شباک صنعت و ارسال سریع محصول، یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد آن است و باعث می شود که تبدیل به انتخاب شماره یک خیلی از خریداران شود.

نکاتی در مورد خرید درب ضد آب پلی وود

طبعا برای خرید هر گونه درب، نکات زیادی را مد نظر داشته باشید. اما اگر می خواهید به سراغ خرید درب ضد آب پلای وود بروید توصیه می کنیم نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

به طرح و استایل درب توجه ویژه ای داشته باشید. در ساخت درب های پلای وود، به طراحی هایی مثل طراحی کلاسیک و نئوکلاسیک توجه می شود. معمولا این گونه درب ها به شکل قاب دار طراحی می شود که قاب داخلی آن ها از جنس پلی وود است. اما جنس پاسار آن از چوب روس می باشد.

اما در طراحی های مینیمال و مدرن درب های ضد آب پلای وود، سمت داخلی درب باید از جنس پلی وود باشد و قسمت بیرونی آن نیز ممکن است از جنس های متفاوتی مثل ام دی اف، یا حتی چوب طبیعی استفاده شود. همه چیز به سلیقه و نظر مشتری بستگی دارد. شما می توانید با توجه به طراحی منزلتان، یکی از استایل های مدرن یا کلاسیک را انتخاب کنید.

نکته مهم اینجاست که بیشتر طرح های مدرن و مینیمال دارای سطوح صافی هستند در صورتی که طراحی های کلاسیک و نئوکلاسیک، پیچ و تاب های بیشتری در دیزاین خود رعایت می کنند.

از دیگر نکات مهمی که به هنگام خرید درب ضد آب پلای وود باید به آن توجه باشید این است که حتما توجه داشته باشید که قسمت داخلی این درب ها از جنس پلی وود باشند. قسمت بیرونی چندان حائز اهمیت نیست.

انعطاف پذیری این درب ها در طراحی نیز بالاست و شما می توانید با توجه به سلیقه و دکوراسیون خانه تان یکی از انواع آن را تهیه کنید. خوشبختانه دست شما برای انتخاب یکی از طرح های درب ضد آب پلای وود کاملا باز خواهد بود.

می توانید درب های سرویس بهداشتی و حمام را با درب اتاق خواب خود ست کنید.

جنس شبه چوب این محصول، باعث می شود که هماهنگی و هارمونی بیشتری میان درب اتاق و درب سرویس های بهداشتی به وجود بیاید. در صورتی که استفاده از درب های ضد آب دیگری مثل پی وی سی، کاملا مشخص می کند که جنس این درب با دیگر درب های ساختمان متفاوت است و به نوعی ترکیب بندی و هارمونی محیط را بر هم می زند.

رنگ درب ضد آب پلی وود

همان طور که در بالای همین متن نیز به آن اشاره کردیم درب های ضد آب پلی وود را می توان با رنگ های متنوعی از بازار تهیه کرد. در واقع رنگی که برای این گونه درب ها استفاده می شود، رنگ مخصوص چوب به نام پلی اورتان است که مقاومت این محصول در برابر رطوبت و آب را نیز بیشتر می کند. به همین دلیل بهترین گزینه به حساب می آید.

البته باید اشاره کنیم که قیمت درب هایی که با رنگ پلی اورتان، رنگ آمیزی شده باشند بیشتر است چرا که کیفیت بالاتر و بهتری دارند. در ضمن می توان چنین گفت که خود همین رنگ ها هم باعث افزایش مقاومت چوب در برابر رطوبت و آب می شوند.

در ضمن نباید فراموش کنیم که رنگ پلی اورتان، مقاومت درب در برابر اشعه های مضر خورشید را نیز بیشتر می کند و از آسیب دیدن آن پیشگیری خواهد کرد. از هر لحاظی که به درب های پلی اورتان نگاه شود، می توان گفت که بهترین محصول برای استفاده در رنگ آمیزی درب های ضد آب به حساب می آید.

برای رنگ آمیزی درب های پلی وود ضد آب توسط پلی اورتان، می توان از دو شیوه بهره گرفت:

شیوه موج نما: در این شیوه رنگ آمیزی به صورتی خواهد بود که موج ها و نقش های طبیعی روی چوب مشخص باشند.

شیوه ی پوششی: در این نوع رنگ آمیزی با پلی اورتان، سطح و بافت اصلی چوب زیر لایه ی غلیظی از رنگ پوشیده خواهد شد و هیچ اثری از چوب دیده نخواهد شد.

درب چوبی ضد آب

یکی از بهترین محصولاتی که در میان درب های چوبی وجود دارد، درب چوبی پلی وود است. در واقع به خاطر این که متریال به کار رفته در این نوع درب، از جنس چوب است آن را جزو درب های چوبی حساب می کنیم. اما برخلاف درب های چوبی که به تنهایی مقاومتی در برابر رطوبت و آب ندارند، این گونه درب ها را خیلی ساده و راحت می توان در محیط های مرطوب نگه داری کرد.

یکی دیگر از نکات مهم در مورد درب های پلای وود این است که با نام تعداد لایه های خود شناخته می شوند. مثلا درب 3 لایه، 5 لایه، 7 لایه و …در واقع با ذکر تعداد لایه ها، در صدد اعلام ضخامت درب هستند.

همان طور که بارها در طول این متن اشاره کردیم هر چقدر که تعداد لایه های این درب چوبی ضد آب بیشتر باشد، ضخامت آن نیز بیشتر شده و طبیعتا مقاومت آن نیز بالاتر می رود. البته ممکن است که با افزایش ضخامت درب، قیمت آن نیز افزایش پیدا کند.

درب ضد آب پلای وود برای اتاق خواب

همان طور که گفتیم در برخی از مناطق مرطوب کشور، به خاطر جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل محیط اتاق، از درب های ضد آب نیز استفاده می شود. این امر به خصوص در شهرهای شمالی کشور رایج است.

طبیعتا مقاومت درب هایی مثل درب ام دی اف یا چوبی در برابر رطوبت چندان بالا نیست و بعد از مدتی دچار آسیب می شوند. این آسیب ممکن است شامل خوردگی، طبله شدن یا حتی پوسته پوسته شدن باشد.

به همین خاطر است که معمولا برای درب اتاق در مناطق شمالی کشور نیز از درب های ضد آب مثل درب پلی وود استفاده می شود.

رطوبت فراوان می تواند برای بدن انسان نیز مضر باشد و منجر به بروز بیماری هایی مثل روماتیسم و ورم مفاصل گردد. به همین دلیل استفاده از متریال ضد آب در جاهای مختلف ساختمان ضروری و لازم است.

علاوه بر تمام این مسائل، استفاده از درب پلی وود ضد آب برای درب اتاق، نه تنها دکوراسیون داخلی منزلتان را به هم نمی زند، بلکه باعث افزایش زیبایی و سلیقه ی محیط نیز خواهد شد. درب های پلای وود، تفاوت زیادی از لحاظ ظاهری با درب های چوبی ندارند و همان گرما و صمیمیت را به محیط القاء می کنند.

درب

درب ضد آب فومیزه

یکی دیگر از درب های ضد آب که در بازار موجود است، با نام درب ضد آب فومیزه شناخته می شود و محبوبیت زیادی میان خریداران و مصرف کنندگان دارند.

این درب های ضد آب از متریال خاصی مثل پلاستیک و فایبرگلاس استفاده می کنند. البته در برخی مواقع ممکن است از متریال دیگری مثل پی وی سی نیز برای ساخت بهره مند شوند.

درب های ضد آب فومیزه را می توان در رنگ ها و ابعاد مختلف سفارش داد. بنابراین می توان از آن ها در جاهای مختلفی استفاده کرد. اما با توجه به ضد آب بودن این محصول، بیشترین استفاده از آن ها در ساخت درب های سرویس بهداشتی و حمام است.

قیمت درب های ضد آب سرویس بهداشتی

با توجه به این که در مورد انواع مختلف درب های ضد آب صحبت کردیم و شناخت کاملی نسبت به ویژگی ها و خصوصیات هر یک از آن ها به دست آورید، پس به خوبی می توانید تشخیص دهید که هر یک از آنها ممکن است قیمت های متفاوتی داشته باشند.

اگر به دنبال محصول با کیفیت و مرغوب می گردید، توصیه ی ما در ابتدا خرید درب پلی وود، درب فایبرگلاس یا درب ABS است.

اما در صورتی که تنها فاکتوری که برایتان اهمیت دارد، بحث قیمت و هزینه است، خرید درب یو پی وی سی یا حتی آلومینیومی می تواند انتخاب معقولی باشد.

بست به متریال به کار رفته در درب ضد آب سرویس بهداشتی، قیمت هر یک از آن ها از 300 هزار تومان شروع شده و بالاتر می رود.

اگر به دنبال جایی مناسب و معتبر برای خرید انواع درب های ضد آب هستید، ما به شما شباک صنعت را پیشنهاد می کنیم. این وب سایت با در اختیار داشتن صدها محصول مربوط به درب و پنجره، می تواند یکی از بهترین مراجع شما برای خرید درب های ضد آب باشد.

هم چنین کارشناسان موجود در این فروشگاه، می توانند به تمام سوالات شما در مورد خرید درب ضد آب پاسخ بدهند.

مجموعه شباک صنعت، سال هاست که در زمینه طراحی و تولید بهترین درب های ضد آب فعالیت می کند. همواره تلاش بر این بوده است که بهترین محصولات را با مرغوب ترین متریال بسازیم تا به این ترتیب رضایت صد در صد مشتریان را کسب نماییم.

صدها پروژه ی ساختمانی را با موفقیت به پایان رسانده ایم و مفتخریم که بگوییم بهترین خدمات پس از فروش را نیز ارائه می دهیم. ساخت درب های ضد آب در این مجموعه با کیفیت بسیار بالایی صورت می گیرد و در اسرع وقت به دست مصرف کننده خواهد رسید.

در صورتی که هرگونه سوالی در این زمینه دارید می توانید با همکاران ما در شباک صنعت تماس بگیرید و از آن ها راهنمایی بخواهید.