دکوراسیون داخلی منازل امروزه استایل های مختلفی به خود گرفته است. یکی از بهترین استایل هایی که امروزه طرفداران خیلی زیادی هم به خود گرفته است، طراحی مینیمال و مدرن خانه و منازل است. این استایل دکوراسیون بدون شیشه امکان پذیر نیست و شاید به همین دلیل باشد که نرده های شیشه ای تا به این حد محبوبیت پیدا کرده است.

این نرده های شیشه ای را می توان در جاهای مختلفی از منزل به کار برد. شیشه المانی است که میتواند نور و روشنایی را به محیط خانه وارد کند و با انعکاس و شکست های نوری خود، می تواند تلالو هایی جذابی را ایجاد نماید.

استفاده از شیشه در دکوراسیون داخلی خانه اخیرا بسیار فراگیر شده است. اما باید توجه داشته باشید که شیشه ها مقاومت بیشتری پیدا کرده اند و مانند گذشته، نگه داشتن وسایل و ابزار شیشه ای در خانه خطرناک است.

در ادامه می خواهیم در مورد نرده شیشه ای، انواع آن، کاربردهایش و خلاصه هر چیزی که لازم است در موردش بدانید صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

انواع نرده شیشه ای

نرده های شیشه ای را می توان بر اساس معیارهای متفاوتی دسته بندی کرد. اما به طور کلی اصلی ترین دسته بندی نرده های شیشه ای مربوط به نرده های دارای قاب و بدون قاب است. البته جنس شیشه، نحوه ی نصب و خیلی فاکتورهای دیگر هم می توانند معیار خوبی برای تقسیم بندی نرده های شیشه ای باشند.

نرده شیشه ای قابدار

در ابتدا به سراغ نرده های شیشه ای بدون قاب و قاب دار رفته ایم:

نرده شیشه ای دارای قاب(فریم)

همان طور که از نامش نیز مشخص است، در نوع دارای قاب، نرده ی شیشه ای از دو طرف یا چهار طرف، توسط نوعی نرده ی چوبی یا فلزی پوشانده شده است. این فریم ها باعث می شوند که امکان تماس با لبه ی شیشه وجود نداشته باشد و از این بابت ایمنی بیشتری دارند.

نرده شیشه ای بدون قاب ( فریم لس)

این گونه نرده های شیشه ای دارای قاب یا فریم نیستند و ممکن است که لبه ی شیشه مسئله ساز شود. اما از لحاظ زیبایی و مینیمال بودن، حرف ندارند. هم چنین باید اشاره کنیم که قیمت پایین تری نسبت به نرده های شیشه ای دارای قاب دارند. یکی از ایرادات اصلی این نوع نرده های شیشه ای این است که مقاومت و ایستادگی کمتری در قیاس با نوع قاب دار دارند و همچنین از ابزار و یراق خیلی کمی برای اتصال آنها به یکدیگر استفاده شده است. قطر بیشتر این نرده های چوبی فریم لس در حد 10 میلی متر است.

نرده های شیشه ای بر اساس جنس شیشه

یکی دیگر از معیارهای تقسیم بندی در نرده های شیشه ای، استفاده از جنس شیشه های مختلف است. در ادامه به معرفی چند نوع شیشه که برای ساخت نرده ی شیشه ای به کار می رود، اشاره کرده ایم.

نرده شیشه ای سکوریت

شاید اگر بخواهیم مقاوم ترین نوع شیشه در بازار را نام ببریم باید به شیشه سکوریت اشاره کنیم. این نوع شیشه ها ضخامتی برابر با 8 الی 12 میلی متری دارند. هم چنین در برابر هرگونه ضربه و فشاری بسیار مقاوم هستند و به سادگی نمی شکنند. جنس پایه ی این نوع نرده های شیشه ای را نیز معمولا از پروفیل آلومینیوم یا استیل می سازند تا به این ترتیب مقاومت آن بالاتر برود. قیمت شیشه های سکوریت در قیاس با شیشه های دیگر به صرفه تر است و می توان از آن در جاهای مختلفی مثل راه پله، تراس و … استفاده کرد.

نرده شیشه ای سکوریت

برای این که نصب نرده شیشه ای سکوریت صورت بگیرد در ابتدا باید پروفیل ها را در جای خود قرار داد و سپس شیشه را در این پروفیل ها جایگذاری کرد. سپس با استفاده از بست، اتصال پروفیل و شیشه را مستحکم تر کرد.

یکی از اصیل ترین مزایای شیشه سکوریت در نرده های شیشه ای این است که حتی اگر دچار شکستگی شود به شکل بریده های تیز و برنده در نمی آید و به شکل پودر نرمی در می آید که خطر زیادی برای افراد نخواهد داشت.

نرده شیشه ای لمینت

احتمالا تا به حال نام شیشه لمینت به گوشتان خورده است و می دانید که یکی از بهترین شیشه های موجود در بازار است. این شیشه ها بسیار مقاوم و محکم هستند. حتی از شیشه های سکوریت نیز ایستادگی بیشتری در برابر فشار و ضربه دارند. البته در واقع برای ساخت شیشه ی لمینت از همان شیشه سکوریت استفاده می شود. با این تفاوت که دو لایه شیشه سکوریت با ضخامت های 5 و 100 میلی متری را در کنار هم قرار می دهند و به این ترتیب شیشه لمینت می سازند.

یکی از اصلی ترین ویژگی های نرده های شیشه ای لمینت این است که به شکل ساختارهایی تمام شیشه ای عرضه می شوند. به همین دلیل است که هم به عنوان نرده میتوان از آنها استفاده کرد و هم این که به عنوان محافظ و گارد کاربرد دارند.

بیشتر بخوانید : شیشه سکوریت

اگر بخواهید که نرده های خود را از جنس شیشه لمینت بسازید می توانند ضخامتی برابر با 12 الی 16 میل داشته باشند. همچنین در ساخت آنها از هندریل های چوبی، آلومینیومی یا استیل استفاده می گردد. کاربرد این نوع نرده های شیشه ای نیز در جاهای مختلفی مثل بیمارستان ها، هتل ها و فرودگاه ها است.

انواع نرده شیشه ای بر اساس نحوه نصب

یکی دیگر از معیارهای تقسیم بندی همان طور که در ابتدای متن نیز اشاره کردیم، نحوه و شیوه ی نصب آن هاست که در ادامه به تفکیک به روش های مختلف نصب نرده شیشه ای پرداخته ایم.

نحوه نصب نرده شیشه ای اسپیکات

این نوع نحوه نصب به این شکل است که نرده های شیشه ای که معمولا از جنس سکوریت یا لمینت هستند را از طریق یک سری پایه از جنس آلومینیوم یا استیل به هم متصل می کنند. این نوع نحوه ی نصب چندین مزیت بزرگ دارد:
اول از همه این که خیلی ساده و سریع نصب می شود و دردسر خاصی ایجاد نمی کند.

زیبایی خیلی زیادی دارد و می تواند محیط را شیک تر کند.

بیشتر بخوانید : شیشه لمینت

هم چنین مقاومت و استحکام خیلی زیادی برای نرده شیشه ای به همراه می آورد که بسیار استثنایی است.

پنل های اسپیکات غالب مواقع ارتفاع های بلندی به اندازه ی 3 الی 4 متر دارند. برای این که شیشه های این نوع نرده مهار شوند، از نوعی پایه استیل سوزنی به ارتفاع 12 الی 15 سانتی متر استفاده می شود.

نرده شیشه ای فیکس پوینت

نحوه ی نصب قطعات نرده شیشه ای فیکس پوینت از طریق قطعات و اجزای اسپایدری است. اگر از نرده های شیشه ای فیکس پوینت استفاده کنید، می توانید محدوده ی دید بیشتری داشته باشید. اگر بخواهیم به طور دقیق اجزای سازنده ی فیکس پوینت را شرح دهیم باید بگوییم که ترکیبی از شیشه های سکوریت و لمینت است که ضخامتی برابر با 12 الی 16 میلی متر دارند. پروفیل به کار رفته در نرده هیا شیشه ای فیکس پوینت نیز از جنس آلومینیومی می باشند.

یکی از اصلی ترین ایراداتی که می توان به نرده شیشه ای فیکس پوینت وارد کرد این است که بست های اسپایدری به کار رفته در آن ها بسیار حساس هستند و برای نصب آن ها باید حساب و کتاب دقیقی داشت. حتی کوچک ترین اشتباه ها به هنگام نصب این نوع نرده های شیشه ای هم می تواند باعث بروز خسارت های زیادی شود.

نرده شیشه ای اکسپوز

اصلی ترین ویژگی این نوع نرده های شیشه ای این است که فریم آن ها به شکل حرف U انگلیسی است و از جنس آلومینیوم ساخته می شود. برای نصب این نوع نرده شیشه ای باید فریم های آن را در کف سازه قرار داد و به فاصله ی 20 الی 30 سانتی متری از هم نصب کرد. بعد از آن می توان شیشه های سکوریت یا لمینت را روی آن ها قرار داد.

نرده

نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که نرده های شیشه ای توسط نوعی ورق آلومینیومی که ضخامتی برابر با 12 الی 20 سانتی دارد، در جای خود ثابت باقی می مانند. هم چنین نباید فراموش کرد که ضخامت این ورق آلومینیوم به ضخامت شیشه و وزن آن بستگی دارد.

کاربرد نرده شیشه ای

همان طور که اشاره کردیم، نرده های شیشه ای انواع زیادی دارند که هر کدام در جای خاصی به کار می روند. در ادامه می خواهیم به برخی از مهم ترین کاربردهای نرده های شیشه ای اشاره کنیم. با ما همراه باشید.

در راه پله و به عنوان حفاظ پلکان

یکی از اصلی ترین جاهایی که از نرده های شیشه ای استفاده می شود، حفاظ پلکان و راه پله هاست. در واقع نرده های شیشه ای شبیه به نرده هایی هستند که در بالکن به کار میروند اما به خاطر زاویه ی قرار گرفتن آن که 45 درجه است، شبیه به متوازی الاضلاع دیده می شوند. می توان از این نرده های شیشه ای در راه پله ی مجتمع های تجاری و ..استفاده کرد. هم چنین اگر خانه ای دوبلکس داشته باشید نیز برای راه پله ی داخلی خانه می توان از نرده های شیشه ای استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  : خرید هندریل

البته دقت داشته باشید که حتما دکوراسیون و استایل خانه تان به صورتی باشد که بتوان از نرده های شیشه ای استفاده کرد. در واقع المان های شیشه ای بیشتر برای طراحی های مدرن و مینیمال به کار می آیند.

نرده شیشه ای بالکن

شاید اصلی ترین استفاده از نرده های شیشه ای در بالکن ها باشد که ارتفاع از زمین زیاد است. این شیشه های مقاومت و استحکام زیادی دارند و به سختی دچار آسیب می شوند. همچنین می توان با استفاده از نرده های شیشه ای، ورود نور را به فضا بیشتر کرد و منظره ی بهتری داشت. شما می توانید در بالکن خانه ی خود بنشینید و از پشت نرده های چوبی، لذت آفتاب گرفتن و یا استفاده از مناظر بیرون را ببرید. ارتفاع این نرده ها سلیقه ای است اما بیشتر مواقع ارتفاعی برابر با 110 الی 140 سانتی متری دارند.

شیشه بالکن

همچنین رنگ بندی این نوع شیشه ها بسیار متفاوت است و می توانید رنگ های مختلفی از آن را سفارش بدهید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که هر چقدر ارتفاع نرده های شیشه ای بالاتر برود باید ضخامت آن را نیز بیشتر کنید تا از لحاظ مقاومت و مهندسی مشکل خاصی به وجود نیاید.

نرده شیشه ای برای استخر

خیلی از استخرها دارای نوعی حفاظ هستند تا از سقوط نابه هنگام و تصادفی افراد به داخل استخر جلوگیری شود. یکی از بهترین حفاظ هایی که می توان به کاربرد، نرده های شیشه ای هستند که علاوه بر زیبایی، می توانند انعکاس زیبایی از آب استخر و نور ایجاد کنند. اصلی ترین نکته ای که به هنگام انتخاب نرده شیشه ای برای استخر باید به آن توجه داشته باشید این است که حتما به سراغ شیشه هایی بروید که در برابر کلر مقاومت داشته باشند. چرا که برای تمیز نگه داشتن آب استخر به طور مداوم از کلر استفاده می شود.

بیشتر بخوانید : خرید آلاچیق

شیشه های سندبلاست نیز می توانند گزینه ی بسیار خوبی برای استفاده در نرده های شیشه ای استخر باشند.

معرفی کوتاه شباک صنعت

اگر تصمیم به خرید شیشه برای ساخت نرده های شیشه ای خود دارید، احتمالا بهترین جا برای شما شباک صنعت است. این گروه صنعتی سالهاست که در زمینه ی تولید و عرضه ی درب و پنجره و شیشه فعالیت می کند و محصولات متنوعی را به بازار عرضه کرده است. کیفیت بالای محصولات، قیمت مناسب، مشتری مداری و البته خدمات پس از فروش این مجموعه، باعث شده است که محبوبیت خیلی زیادی میان خریداران پیدا کند.

شما نیز می توانید به خانواده ی بزرگ ما بپیوندید. اگر لازم است که اطلاعات بیشتری در مورد خرید نرده شیشه ای به دست آورید می توانید با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید تا همکاران ما پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.